Українська страхова група

Гаряча лінія
Про компанію

22/11
СК «Українська страхова група» виплатила понад 319 тис грн за договором страхування КАСКО

Одна з головна переваг у страхуванні КАСКО полягає в тому, що автовласник самостійно обирає умови страхування для свого автомобіля, страхові ризики та, звичайно ж, страхового партнера. І відповідно, власник автомобіля застрахованого по КАСКО у випадку ДТП отримує страхове відшкодування згідно з умовами власного договору страхування, в повному обсязі, незалежно від того, чи були у інших учасників ДТП поліси ОСЦПВ та незалежно від того, хто саме став винуватцем ДТП.

Нещодавно СК «Українська страхова група» здійснила чергову страхову виплату за договором добровільного страхування ЩАСЛИВЕ КАСКО. Автомобіль AudiQ7 нашого клієнта отримав пошкодження внаслідок зіткнення в ДТП з іншим учасником дорожнього руху. Страхове відшкодування в розмірі 319 935,30 грн було перераховано на рахунок сервісного центру для проведення відновлювального ремонту пошкодженого транспортного засобу.

Завдяки консервативній політиці щодо забезпечення власної платоспроможності СК «Українська страхова група» стабільно виконує всі зобов’язання перед клієнтами. Це дозволяє Компанії протягом багатьох років залишатись одним з лідерів ринку страхування АВТОКАСКО та однією з найбільш надійних страхових компаній України.

За підсумками роботи в першому півріччі 2018 року СК «УСГ» займає третю позицію в рейтингу вітчизняних страхових компаній за розміром сплачених страхових відшкодувань в сегменті майнового страхування (Insurance Top №3(63)2018 р.).

***
СК «Українська страхова група» працює на ринку класичного страхування з 2000 року, та з року в рік займає стійкі лідируючі позиції серед найбільш динамічних страхових компаній України. З 2008 року СК «УСГ» входить до складу Vienna Insurance Group.